A12 Corridor nr 1 nationale distributie & e-fulfilment hotspot

12 mei, 2021
Logistieke Hotspots 2021

Afgelopen week is de uitslag van de logistieke hotspot verkiezing 2021 bekend gemaakt. De A12 Corridor staat dit jaar in de top 5 en is verkozen tot de nummer 1 op het gebied van nationale distributie en e-fulfilment.

De A12 Corridor bewijst ook dit jaar weer haar waarde. Met de meeste voorkeursstemmen voor de categorie├źn nationale distributie en e-fulfilment hotspotregio heeft de A12 Corridor een eervolle prestatie geleverd.

Binnen een uur zijn er vanaf de A12 Corridor 8 miljoen consumenten bereikt. Door de grote hoeveelheid klanten en het grote arbeidspotentieel in de regio maakt de A12 Corridor een zeer geschikte locatie voor logistieke bedrijven die zich richten op de distributie vanuit de randstad.

BusinessPark Vredenburgh is aangesloten bij de A12 Corridor. Op BusinessPark Vredenburgh is DC De Burght nog beschikbaar voor de verhuur. Meer informatie op www.dcdeburght.nl

Het panel van de logistieke hotspot verkiezing bestaat uit 32 logistieke vastgoed experts en is een initiatief van Logistiek.nl.