Wayland Real Estate en RLC Constructie tekenen koopovereenkomst

31 aug, 2018
RLC Constructie - Businesspark Vredenburgh

Arnaud van der Eijk (commercieel directeur Wayland Real Estate) en Johan de Rooy (eigenaar/directeur RLC Constructie) tekenden onlangs de koopovereenkomst voor de vestiging van RLC Constructie op BusinessPark Vredenburgh in Waddinxveen. Met de koop is een oppervlakte van 4.750 m² gemoeid.

Nieuwe bedrijfsruimte drie minuten verderop
RLC Constructie gaat op de grond een nieuwe bedrijfsruimte bouwen. De bouw start rond de jaarwisseling. Johan de Rooy vertelt: “Momenteel huren we een bedrijfsruimte aan de Julianastraat in Moerkapelle maar die is ondertussen veel te klein geworden. Onze nieuwe hal in Waddinxveen wordt ruim twee keer zo groot en veel hoger.” Het wordt een mooi, modern pand volgens lean concept te bouwen; aan de ene kant gaat het ruwe materiaal erin en aan de andere kant komt er een kant-en-klaar product uit. De vestigingsplek is ideaal, dichtbij onze bestaande klanten en middenin een gebied waar straks allemaal agrarische en agrarisch gerelateerde dienstverlenende bedrijven zitten én het is dichtbij onze huidige locatie.”

BusinessPark Vredenburgh Waddinxveen
BusinessPark Vredenburgh maakt deel uit van Glasparel+ dat naast bedrijventerrein verscheidene functies zoals die van glastuinbouwgebied en woonomgeving bevat. De gemeente gaf aan het businesspark een brede agribusiness bestemming. Arnaud van der Eijk vertelt hierover: “De agro bestemming en de centrale ligging in de Randstad maakt dit een ideale vestigingsplek voor bedrijven, zoals RLC de Rooy, die actief zijn als toeleverancier in de agro, food, of energy business.” Tevens
Naast RLC de Rooy, die als eerste een kavel kocht op het businesspark, is er serieuze interesse voor de overige kavels. Wayland Real Estate biedt naast de kavels die te koop zijn ook 20.000 m² bedrijfshal te huur aan.

Staalspecialist in de agrarische sector
RLC Constructie is gespecialiseerd in las- en constructietechniek in de agrarische sector. Ook ontwikkelen, bouwen, plaatsen en onderhouden zij roosterreinigers.