Wayland Real Estate en Montea tekenen samenwerkingsovereenkomst

13 mrt, 2017
Montea samenwerking

Wayland Real Estate en Montea hebben een overeenkomst getekend voor de ontwikkeling van “LogistiekPark A12”, een plangebied van 206.000 m² waarop meer dan 130.000 m² logistiek vastgoed ontwikkeld kan worden. Wayland Real Estate en Montea finaliseren momenteel het masterplan dat binnen afzienbare tijd zal bekend worden gemaakt. Deze samenwerking is tot stand gekomen onder begeleiding van XO Property Partners.

Grootschalige logistieke invulling in Waddinxveen

Het project LogistiekPark A12 is onderdeel van de ontwikkeling Glasparel+. Het terrein ligt in de Zuidplaspolder, in de driehoek Rotterdam, Gouda en Zoetermeer en is direct ontsloten aan de A12 Den Haag – Utrecht en indirect aan de A20. LogistiekPark A12 is een modern logistiek bedrijventerrein waarbij op grote schaal rekening is gehouden met de duurzame mogelijkheden van vandaag.

Hylcke Okkinga, Directeur Montea Nederland: “LogistiekPark A12 biedt uitstekende mogelijkheden voor logistieke bedrijven. Door haar goede ligging en ruim opgezette kavelverdeling zijn wij ervan overtuigd dat deze samenwerking zal leiden tot een uniek Masterplan”.

Arnaud van der Eijk, Directeur Wayland Real Estate: “Wij verwachten, met deze samenwerking en ontwikkeling, een sterke toename van logistieke activiteiten binnen de A12 Corridor”.

v.l.n.r. Arnaud van der Eijk (Wayland real Estate), Hylcke Okkinga (Montea Nederland)